tts not saved in layout?

tts not saved in layout?

Postby pkuehnemann » Thu Nov 17, 2022 1:47 pm

hi,
I made several decks for japanese vocabulary. I saved my layout for the first one and use it for all. However I need to choose tts japanese reading (twice for each deck as text at two positions should be read ). Is that so or I miss sth?
Best Regards
Peter
pkuehnemann
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 26, 2019 6:12 am

Re: tts not saved in layout?

Postby Ernie » Fri Nov 18, 2022 8:23 am

Hi Peter,
That sounds correct. You need to select your Japanese TTS settings for each deck individually. The app doesn't have a way to set TTS settings for several decks at once.

If all your decks have vocabulary and in same format, consider moving them all to one deck. You can use "Category 1" to filter when studying.
Ernie
Site Admin
 
Posts: 4910
Joined: Fri Oct 01, 2010 6:12 pm
Location: San Francisco / Taiwan

Re: tts not saved in layout?

Postby Guest » Sun Nov 20, 2022 12:30 am

Thank You Erni,
Yes, using Category will probably do it for me.
Best Regards!!
Peter
Guest
 

Re: tts not saved in layout?

Postby felicitydavis1556 » Mon Nov 28, 2022 3:16 am

I didn't find it, do you have more specific instructions?
felicitydavis1556
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 24, 2022 8:44 pm

Return to Comments, Questions and Feedback



cron